Onze visie

Vastgoed als schakel in de mobiliteitsketen

 
 

Wij geloven erin dat vastgoed en mobiliteit efficiënter kunnen worden beheerd als ze integraal onderdeel uitmaken van de "employee journey" van een organisatie. 

Dat houdt in dat we de medewerker faciliteren voor, tijdens en na het werk. Dat doen we door één app bieden die helpt inzicht te geven in beschikbare werkplekken, vergaderruimten, parkeerplaatsen, mobiliteit en andere aanvullende diensten. 

Door niet alleen een app te bieden die inzicht geeft in beschikbare werkplekken, maar ook bijbehorende diensten te integreren, bieden wij een oplossing die ervoor zorgt dat uw medewerkers efficiëntie én gemak ervaren. 

Omdat inzicht in beschikbare werkplekken niet genoeg is, zorgen wij ervoor dat deze ook direct gereserveerd kunnen worden. Koppelingen met onze remote systems of toegangs-beheersystemen van derden, zorgen ervoor dat gebruikers ook toegang krijgen tot deze ruimtes. Reserveer je een ruimte, krijg je direct toegang hiertoe middels je smartphone. 

Dat doen wij overigens niet alleen met werkplekken, maar ook met parkeerplaatsen en vervoersmiddelen. Dat stelt onze gebruikers in staat om snel te kunnen schakelen en geen zorgen te hoeven maken over toegang. 

Tevens stelt dat de eigenaren van vastgoed in staat om assets te verhuren gedurende onderbezetting. Daardoor kan de investering in ons systeem nog sneller worden terugverdiend. 

Gebruikers geven hun wensen aan omtrent werkomgeving, denk aan aanwezige faciliteiten, parkeerplaatsen of capaciteit. De app geeft real-time inzicht in de beschikbare assets inclusief kosten. Middels één druk op de knop is het mogelijk om direct af te rekenen op rekening, via ideal, paypal, credit card of via automatische incasso.

Mochten zich problemen voordoen tijdens gebruik van een van de assets, wordt hier eenvoudig melding van gemaakt via de app. Een serviceticket zal direct worden aangemaakt en worden doorgestuurd naar de desbetreffende service partij. De gebruiker ontvangt direct een alternatief, zodat het werk hier niet onder zal leiden. 

Het Skopei 360 platform geeft organisaties mogelijkheden om actief te kunnen sturen op optimaal ruimtegebruik, minimale transportbewegingen en maximaal gemak. 

 
 
Donec consectetur, odio eget porta varius, orci mauris viverra ante, eget egestas turpis sapien vel orci.