SD284_Skopei360-HokTan_Bikes-2.jpg
 
 
 

Skopei 360

Doorbreek routines

 
 

We zijn in een nieuw tijdperk beland, één waar technologie een steeds grotere rol speelt. Waar technologie industrieën en assets helpt te optimaliseren en efficiency te behalen. Skopei helpt organisaties bij de transitie naar slim vastgoed en mobiliteit. 

 
 
 

Let's change the way the world works

 
 

We leven in een maatschappij met zelf-rijdende auto's, waar duizenden diensten middels een simpel spraakcommando kunnen worden besteld. Bijna iedere industrie ondergaat een digitale transformatie om competitief te blijven en zichzelf voor te bereiden op een klantgerichte maatschappij.

De werkplek vereist deze transformatie ook! Skopei combineert de laatste trends op het gebied van design én technologie om bedrijven te helpen een toekomst bestendige werkplek te faciliteren. Een werkplek die efficient én effectief is, met minimale footprint, grote flexibiliteit en bovenal als prettig ervaren wordt. 

De werkplek van de toekomst sluit aan op de medewerker van de toekomst. Wonen en werken loopt steeds meer in elkaar over, iedereen is 24/7 bereikbaar en van emails wordt verwacht dat deze binnen enkele uren beantwoord zijn. 

 

 

De nieuwe werkplek wordt niet dagelijks door de zelfde persoon gebruikt, van 's ochtends tot 's avonds, maandag tot en met vrijdag. Middels de Skopei 360 app bekijkt de medewerker welke werkplek het meest geschikt is voor het werk. Een werkplek op een open vloer of juist een afgesloten werkplek. 

Daarnaast wordt er niet alleen gekeken aan welke faciliteiten de werkplek moet voldoen, maar ook nog eens welke locatie het meest optimaal is. Zo kan niet alleen reistijd maar ook kosten worden geminimaliseerd. Skopei zoekt de beste match voor een werkplek. 

Het raakvlak van mobiliteit en vastgoed is heel interessant. Juist op dit terrein is veel winst te behalen. Meer vrije tijd door minder reistijd, minder uitstoot en kosten door geoptimaliseerde reisplannen. Wij van Skopei geloven in gedeeld gebruik van assets en diensten, zodat er altijd een optimale match te maken is. 

 

 

Skopei in getallen

 

225.376

uren bedrijfsfiets gebruik

35

nieuwe features dit jaar

 

37.614

kg co2 bespaard in 2018

13

App-releases dit jaar

 
 
 

Ons platform

 
 

Sinds Skopei is opgericht in 2014 hebben we meer dan 250.000 reserveringen en boekingen verwerkt. Varierend van vergaderfaciliteiten, werkplekken, transportdiensten, vervoersmiddelen, parkeerplaatsen en bedrijfsmiddelen. 

Skopei is een zelf-gefinancierd en ontwikkeld al haar diensten intern. Doordat we onze software en hardware in korte cycli ontwikkelen, releasen we frequent producten en features. Daardoor kunnen we sneller aanpassen aan de wensen van onze klanten en leren van de releases. 

Honderden organisaties in binnen- en buitenland gebruiken onze diensten om vastgoed efficienter te benutten en medewerkers meer flexibiliteit te geven. 

Al onze diensten zijn ontworpen vanuit het perspectief van eindgebruikers. Als zogenoemde "digital natives" zijn zij gewend aan het gebruiksgemak en de interfaces van consumenten platforms zoals Netflix, Airbnb, Booking.com, en vele anderen. Daarom biedt Skopei haar gebruikers een vergelijkbare ervaring. 

 

 
 
 
 

Duizenden gebruikers gingen u voor. Ontdek hoe Skopei 360 u kan helpen, plan een demo!

 
pattern-strategy.jpg