C#.Net ontwikkelaar Mobility Sharing

Om onze voorsprong op het gebied van fietsdeelsystemen en autodelen uit te breiden, zijn we opzoek naar gemotiveerde C#.net ontwikkelaars. Mensen die niet alleen een passie hebben voor het schrijven van mooie code, maar ook een impact willen maken op onze leefomgeving. Auto- en fietsdeelsystemen zijn niet alleen handig voor jezelf, goed voor je portemonnaie, maar hebben ook nog eens een positieve impact op het milieu. Wist je dat onze deelfietsen gemiddeld 103gr CO2 besparen per kilometer t.o.v. de auto? En dat wij met één deelauto 7 parkeerplaatsen kunnen besparen?

Om het delen van fietsen, auto’s, busjes, parkeerplaatsen en zelfs scooters eenvoudiger, goedkoper én sneller te maken, heeft ons team extra ontwikkelkracht nodig. Beschik jij over de kennis, energie én motivatie om bij te dragen aan onze missie? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

Wij zoeken ontwikkelaars die teamprestaties willen neerzetten, gewend zijn om te werken volgens een Agile/Scrum methodiek en enkele jaren ervaring hebben met object georiënteerd ontwikkelen en software patterns. Los van een uitdagend én vooral concreet doel, bieden wij jou ook een uiterst gezellige werkomgeving, inclusief gezamenlijke lunches, borrels, uitstapjes, fijne work-life balance én natuurlijk onbeperkt gebruik van onze deelfietsen en -auto’s.

 
Naam *
Naam
Vertel hier kort wat jouw motivatie is en wat jij zoekt in ons bedrijf

Kantoor

Mijnbouwstraat 120
2628RX Delft
The Netherlands